30 Eylül 2016 Cuma

Evlilik Danışmanı

İki insan arasındaki ilişkileri düşünüyorum  bezen , aklıma takmadan  edemiyorum.Kadın ve Erkek  çok farklı iki insan,  Aynı zamanda birbirine zıt Karakterler ve bu iki cins birlikte bir evi bir hayatı paylaşmayı kabul ederek tek kişilik hayatlarını iki kişi olarak devam ettirmeye karar veriyorlar. tek ortak noktaları sevgileridir.

insanlar  evlenmeden önce  hep birbirine iyi güzel ve hoş görünmek için  büyük çaba harcarlar, örneğin ilk buluşmalar Önemlidir her iki cins te  karşısındaki insanı etkileyebilmek için   giyimine dış görünüşüne ve hareketlerine dikkat ederler  
Kadın oldukça zarif, Erkekte oldukça kibar ve Saygılı dır.  Yemekler yenir Kahveler içilir, sohbetler  çok hoş ve sıcak geçer,     ilk izlenim güzel geçer  ve   bir sonraki buluşma tarihi için gün sayılır.
 İşler artık ciddiye binip ileriye dönük  konuşmalardan söz edilmeye başlandığın da, Evlilik teklifi için planlar yapılır.Erkek genç kıza öyle bir teklifte bulunmak ister ki ömür boyu unutulmamalıdır. 
Evlilik teklifi çok abartılı ve herkesin imreneceği şekilde yapılır her şey harika gider.Evlilik teklifi kabul edilir ve Ailelerin tanışma faslı sonrası Düğün dernek kurulup  bir ömür boyu sürecek  hayat için ilk adımlar atılır. Ve...
Güzel bir Gecenin sabahı büyü bozulur.Erkek kadını, Kadın erkeği pijamalarla etrafa atılmış kirli  çorapları görür ve , büyü bozulur. artık evlilik güzel görünmek, Kibar olmaktan başka birsey olur, Reklamlar bitmiş Filmin devamı başlamıştır. Evet günümüz evlilikleri artık Bukadar sürüyor geri kalan günler kavga, gürültü, tartışma ve anlaşmasızlıklar la geçer. Sonrası malum, Mahkeme kapısı;
Teknoloji ilerledikçe  hayatımız rahata Kavuştuk ça insanlar artık zora,sıkıntı ya gelemez oldular. Buradaki en büyük Etkenlerden biride kadının Ekonomik özgürlüğe  kavuşması oluyor.Kadın Erkek Eşitliği,  eşittir Boşanma!
Artık kimsenin kimseye tahammülü  kalmamış. geçim sıkıntısı da baş gösterince  sevgi bitiyor ortada ne Sevgi nede Saygı kalmıyor, hal böyle olunca Evliliklerde son buluyor.
Eğer günümüzde Görücü usulü Evlenilse,ve kadın Çalışamazsa evlilikler daha uzun sürer di. ama bu defada kadın bir hiç olur,boşanmaya cesaret edemez ve kaderine boyun eğmek zorunda kalırdı.
Görüyoruz ki aslında çözüm üretmek için başka yöntemler bulmak zorundayız, evlilik danışmanları artık bunun için var
Evliliklerde ki sorunları çözmek iyi bir Evlilik sürdürmek için bu danışmanlara gidiliyor ve oldukça da faydası oluyor.
Yinede, Bence evliliği kurtarmak için Fedakarlık Anlayış, hoşgörü ve paylaşım  olmalı. Yoksa bu zamanda evlilik danışmanlarında kurtuluş olmaz,gelin en başından neyseniz o olun,oynamayın  işin başı dürüst olmakta ne dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder